CLIENT:


LOCATION:

Drogheda


PROJECT:

Cafe Bru Fit Out


As part of a TOTP mixed use development, Brú Café Bar provides a unique and stylish environment in the busy centre of Drogheda town. To offer flexibility in use the design incorporates screens and lighting elements, which allow effortless transformation of the space and atmosphere. By day the 110 seat lower floor is a bright happy family friendly bistro / café and the upper floor hosts corporate lunches to family celebrations seating up to 120 people. By night these spaces undergo a mood change and transform into a chic restaurant on the lower floor and a lounge / bar or a DJ club on the upper floor.

Floor to ceiling glazing wraps around the restaurant filling the interior with natural light, offering views over the Boyne River. Sustainable timber detailing, furnishings and fabrics in bright spicy hues combine to provide comfort and warmth in spacious surroundings.